jag är braaa !

grattis till mig själv, idag har jag haft körkort i 1 år :D d skall jag fira med chips o cola med min kompis EMMI <3


brist på annat.

Om du ser en person utan ett leende
- Ge henne ditt! ♥
ork...

blogg.se tar på min krafter, jag har varken ork eller lust att sitta o vänta på ner det segar. För jag hatar verkligen att vänta. Så nu skall jag fortsätta med att leta upp ett skit bra reklam klipp på youtube. Så blir jag nog på bättre humör. Har laddat ner The proposal, som en tipsa mig om :D såå skall se om den är nåt och ha, för hon rekommendera den :) Så dåå blir det till att plocka fram lite chips och godis, mums !

var längesen jag var ego !

idag har det inte blivit mkt gjort, hade allt tanken på att skriva några rader här. men hur kul är det att höra på mitt gnäll om att jag e sjuk ? såå det blev inget med det. har tatt det väldigt lugnt idag, ändå känns det som tiden bara har flygit iväg. jag vet inte vad jag gjort av dagen. Jaa nu sitter jag och funderar på vad jag skall hitta på, väntar på att kändisjungel skall börja, hoppas på att karl-petter vinner, han e jue så käck. Hahah, hur låter det, en annan är väl ute o partajar, så sitter man här som en soffpotatis.
ego bild från idag, eller nej föresten. den tog jag jue igår! känns som det var evigheter sen jag tog bilder på mig själv, så det var riktigt roligt :P

snygga :)


Så galet snygga armband, ge mig :D tur jag fyller snart så man kan önska sig nån av dem. eller varför inte både :D dem hade jätte mkt fina grejer så gå in på sidan och kolla häääär.


Blir inte mkt gjort.

Har inte direkt nåt roligt att berätta just nu, men jag känner ändå för att skriva lite. Nu är det snart helg, och jag skall inte gör ett dugg. skulle vilja gjort det riktigt mysigt för mig och bara ligga i soffan i mysdress och se på massa bra filmer. men det blir aldrig som man tänkt sig. skall iaf hålla mig hemma, så jag blir av med min hemska förskyldning. ligger näsdukar lite överallt här hemma nu. Men så går det när man e sjuk. Kan koppla bort det lite för jag tog hål i örat idag, så det värker lite !

måste jue bara säga, Brynäs är dem bästa, HEJA HEJA HEJA HEJA! kollar på dem nu på tvn, så jäävla underbart att elitserien har börjat nu. vill såååååååååååå gärna åka upp till gävle en helg och bara njuta av alla underbara brynäsare :) Nu skall jag iaf fortsätta heja på brynäs så dem vinner :D

svårt att hålla vad man lovat !?

och nej, bli inte skrämda av rubiriken. det är inte så farligt som det låter. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag skall vara nyttig, men det går aldrig så himla bra. Men det är bara att försöka på nytt, vilket jag gjort femtielva gånger eller nåt ! Så ikväll blir det film, och så är det jue ett måste att ha nåt gott där till :)


men mangon e ju nyttig iaf !


renovering pågår...

håller på att göra om lite här på bloggen. tänkte börja skriva lite igen, hade vart kul med en ny start med ny design m.m :)


RSS 2.0