Soon im gone .

Imorn så åker jag till sälen, så d betyder inget internet för min del. Om jag inte sätter mig vid nåt sånt här internetcafe. men är man iväg på "semester" så är man. Så d blir väl en bloggfri vecka. Kommer hem senast nästa fredag, alltså den 3 April. Så det skall bli skönt att få åka skidor, längtat efter sälen. Var ett antal år sen man va uppe i en vecka. men det skall allt bli kul. Skall faktiskt bli satans gott att komma härifrån, kommer jue sakna vissa. Men neeh har velat komma härifrån ett tag. så det kan inte komma mer passande än såhär.

Håller på att ladda ner lite serier, så jag har nåt o se på ifall d blir tråkigt. Dock så går d en del bra på tvn under veckan men iaf. kan jue få tråkiga stunder. Var verkligen tvungen att byta min header nu, så gammal och tråkig så jag nästan spyr när jag ser den. hinner inte göra en ny så jag tog en gammal som jag gjort för ett tag sen. Den får duga så länge.

HA EN TOPPEN BRA VECKA NU, för det skall iaf jag ha :)





090325

idag så är det våffeldagen, duktig var jag och gjorde ordning våfflerna åt min mor o far. och såå var jag med emelie med. snacka lite och sen så bestämde vi oss att vi skulle ut o fika med emma och ellen. så vi åkte runt lite och sen åkte vi och köpte lite mat o sånt som vi skulle ha när vi fika. satt ute på ett berg, nere vid pinnevik. va gött i solen, men galet va kallt d blåste. var inte varmt precis. det gör jag inte om fören till sommarn kan jag lova. Sen drog vi och hyrde film på hemmakväll och sen åkte vi till rebecka. satt och tjöta ett bra tag om sånt här allt och inget typ. så tiden gick så jag o emmi hann inte se på filmen, för vi ville hem t grey´s :P haha! jaja, vi får ta d en annan dag. :) :)

Ser på massa gammla avsnitt av Big Brother 2003, hahah. faktiskt rikitgt roligt :P hoppas dem vissar andra säsonger med, för det är kul o se. lite tråkigt att d går så sent på kvällen. gör att jag e uppe sent och sover länge. vilket gör min far ganska sur! men jaja.

Imorn så skall jag packa, åker jue till sälen på lördag. skall bli kul. sen så på fredag skall jag ta spruta. inte för det är nåt så värst kul o veta men iaf :P det är iaf vad jag skall göra. häär e lite bilder ifrån idag :









Lovley !

" I'd cross the desert to be where you are
All the things I'd do to be close to you
A million miles wouldn't seem that far
I'd go anywhere just to win your heart. "


Åh gud så fin text :) hörde den snabbt på nån internet sida förut, och jag skulle verkligen vilja ha låten. nån som känner igen den ?





En liten pojk :)

Idag blev jag faster för fjärde gången, åt ännu en pojk. nu får mina bröder snart fixa till en tjej oxå! :P Nej man skall väl inte klaga ! såå skall bli kul o träffa han om si så där 46 dar eller va d nu är tills jag skall dit. jaa d är nåt sånt. Stackars gubben har svårt att andas, hoppas allt blir bra och att det inte är nån större fara. (lite tråkigt o säga han, pojken eller gubben. men vad skall man göra när dem inte har kommit på ett namn t han) jaja, hur som helst.

Var med Emelie förut oxå, var ute o gick och sen såg vi på film och käka pizza. och popcorn sen efter :D gottgott. Nu börjar snart Grey´s, så nu skall jag landa i soffan !






mums :D


åh jag är så galet sugen på Chokladhjärtan.

Tror jag håller på att bli tokig :P Men hur goda är dem inte dåå ? :P






To night is the night !

Igår var jag med min kära Emelie i göteborg, vilket va mysigt. Hitta inte såå mkt men det var ändå kul att kolla runt i massa affärer :) Och såå blev det Donkan såå klart :) satt hemsket fint vill ja lova ;) Sen var jag bara hemma o slappa och såg lite på tv. som vanligt :P men iaf.

Idag så blir det Melodifestivalen för hela slanten :) skall bli kul, skall se om jag får tat nåra kort sen :) hoppas det blir en bra och rolig kväll. och att en bra låt vinner. Jag hejjar på Måns och Alcazar !


Klart så hejjar jag jue på, Emd och Heat med. men dessa e nog snäppet bättre. Får se hur d går ikväll dåå :) Bara inte Ugglas vinner eller nån av dem andra. Men men. Är såå sugen på choklad nu så jag får ta o gå upp och äta middag så jag inte tänker på choklad mer :P






The notebook <3

Känns som jag inte gjort annat än att kollat på film idag, eller ja riktigt så är det jue faktiskt inte. kollat på lite serier med. :P Skall i vart fall se på the notebook nu, den slår nog alla kärleksfilmer jag någonsin sett. jag kan bara beskriva den med ett ord, u n d e r b a r ! Och killen e jue en riktig sötnos med ;) Han gör sånna fina grejer i filmen, så man blir nästan sur för sånna killar finns det inte i verkligeheten. filmen är i vartfall sevärd !



Uppe i allt detta gullande, så kommer det klag med. Igår när jag skulle lägga mig så trodde jag jue såklart det skulle vara lika fint väder som det var igår. vaknar och det är hur tråkigt väder som helst. går ner o ser på Into the blue, och går upp och ser att det snöar. Där sprack mina planer för idag, tack för det! ändå tycker jag faktiskt att det är så mysigt när det snöar så jag fick till ett leende ändå även om jag var lite sur. Dock så vill jag inte ha sånt här snöväder i mars månad utan den 24 december istället. ge mig vår o sommar...






Spårlöst.

Såg nyss på ett avsnitt av spårlöst, avsnittet gick igår på tvn. missa det så jag såg det nu på tv4 replay. åh jag har nog aldrig gråtit så mkt i hela mitt liv. brukar grina lätt åt filmer och sånt. men detta slog allt. det var helt sjukt. mina ögon e alldelse röda, aah det var en helt sjuk resa. Ni missar en otroligt stark resa om ni inte ser den, http://www.tv4.se/replay?videoId=1.884646 där är länken så ni kan se hela programmet.

INFO : Säsongsstart. Del 1 av 10. Syskonen Maria, Beata, Ewelina och Rafael kom till Sverige 1993 från Polen och de var mellan 4 och 11 år gamla. De har alla funderat på vad som hänt med de biologiska föräldrarna. De har också fått veta att de eventuellt har ytterligare ett syskon som blev kvar i Polen. Maria och Beata reser tillsammans med Ulrika Eriksson till Poznan i Polen för att försöka hitta sina föräldrar och eventuella syskon. Det blir en omtumlande resa med tvära kast.

Neej, jag håller asså på att börja grina bara jag tänker på det. får prata om nåt roligare, som att man kan vinna ett presentkort på gina tricot hos söta Lillie :) dåå blir man glader !





090309

Var ett tag sen jag skrev nu, vart helt slut efter ullared resan, så jag hade ingen ork att skriva. sen har jag bara vart allmänt slapp och inte orkat skrivit efter det. Fick tag i en del på ullared, hade skrivit upp lite saker som jag vill ha fick tag i allt förutom 2 saker. inte dumt ! och så var det den billigaste vändan till ullared :P inte dumt d heller.

Åååååh det är bara 19 dagar tills jag åker till sälen. skall bli grymt kul och så skönt. finns nog nästan inget bättre ställe. läängtar :) Nog för det bara är jag, morsan o farsan som skall åka. men det kan vara kul det med, får spela massa kort istället :D om nu inte min farbror hänger på, han är för rolig :D

Får slänga upp en ego-bild, har inga nya kort :O Får bli en gammal, men nostalgi e rätt kul det med !  HAHAH, gud vad mobbat jag har handen :P försök undvik :D







Vägen ut.

Åååh den är så satans rolig. Såg nyss på filmen Vägen ut. Den är riktigt bra faktiskt. Filmen handlar om en person som får jobb på en anstalt, och han vill sätta upp en pjäs med fångarna där. Ingen av fångarna är från början intresserad, tills fem av dem bestämmer sig för att försöka sig på att spela teater för ett högre mål -de skall rymma. NE NU SÄGER JAG INTE MER :P för då berättar jag jue hela filmen. Nej jag rekommenderar den starkt. har sett den hur många gånger som helst. och jag garvar lika mkt varje gång. Dock är den lite sorglig men ack så bra :D SE DEN :D :D Ååh det är en kille som är så söt, Oliver Lofteén. Leta lite filmer med han som jag håller på att ladda ner :P samtidigt såg jag att han hade vart med i Bert filmerna, han spela bert´s kompis Åke :D hahah, gud så kul !

Köpte en locktång idag, såå jag var jue tvungen att prova den :D inte för det blev så bra för det är rätt svårt att göra på sig själv. och jag var väl inte speciellt duktigt heller :D hahah! Men det blev lockar iaf :P inte dumt. Nu skall jag upp o tjöta lite med mamma, sen skall nog jag lägga mig. skall upp klockan 5:00 imorn. Ullared :) wiiie, tur d är nåt kul, annars hade jag inte velat gå upp. Ha en bra fortsatt kväll och en bra dag imorn. eftersom jag inte kommer skriva förens sent på kvällen !





You are in pain, take your life with cocaine.

Idag har jag riktigt ont i magen, så jag skall snart gå o lägga mig i soffan och kolla på tv. Har sån jävla mensvärk (om man får skriva så här :P ) haha! känns som turen inte alls e på min sida, ont i magen idag, så kommer jag säkert ha d imorn med. och såå skall jag upp klockan 7 för att åka t sjukan för att ta en dum spruta :( inte kul ! nej, nu har jag inte mer att klaga om. En bättre sak är att ja skall t ullared på lördag. skall bli nice :) får se vad jag får med mig hem. nu skall jag upp och se om jag kan få i mig nåt i magen. känns som jag inte har ätit nåt, typ korvbröd för att iprenen skall börja värka. har inte kunnat äta mer, druckit massa vatten dock. röra på sig är bra när man har ont, var ute än svänga förut, kände inte av nåt. nee nu skall jag vila och sen se på grey´s anatomy och 90201 :) Puss o Kram ses på stan !






nödig.

" Lasse var ute på en långkörning mellan Stockholm och Malmö. Efter ett tag blev han bajsnödig och stannade vid ett värdshus för att gå på toa. Det ena båset var upptaget så han gick in i det andra. Han hade just satt sig när han hörde en röst från det första båset:
- Hallå där, hur är det?
Lasse var inte typen som brukade sitta och snacka med vilt främmande människor på offentliga toaletter, men till slut svarade han lite dröjande:
- Jo, det är väl bra.
Rösten på andra sidan fortsatte:
- Så vad gör du då?
Lasse tyckte det var en konstig fråga, men svarade artigt:
- Jag har precis satt mej på toaletten för att skita, sen ska jag åka vidare mot Malmö.
Där avbröt rösten:
- Hör du, jag får ringa upp dej lite senare. Varenda gång jag frågar dej nåt så svarar idioten i det andra båset! "

jag är för trött för att skriva nåt mer, eller så har jag alldeles för dålig fantasi eller så har jag inget o berätta. Inte mer än att helgen var bra, förutom vissa stunder. som man lika gärna kunnat hoppa över. men men. nu måste jag städa vidare, usch så tråkigt.






RSS 2.0