Tjoolahoppsan !!

Vart ett tag sen jag uppdatera lite här. Jag har inte gjort så värst mkt, sett på filmer, umgåtts med kompisar och vart med familjen. Och laddat ner ett antal filmer, såå d har varit segt att gå in på internet. Nu skall jag iaf gå o göra nåt vettigt, sen skall jag träffa min Emmi, å vi skall prata lite om hur d blir på nyår o sånt :) Btw, vem skall ni pussa imorn på tolv slaget ? ;)

Tjöt, tjöt o ännu mer tjöt !!
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=163839
http://www.gratismode.se/?c=16495
Kom igen nu :)





nu e d slut.

Nu är julen slut, eller ja. d känns så iaf. nu e d bara nyår kvar :D och jag vet fortfarande inte vart jag bär av. men d löser sig la. hur som helst, det var en bra julafton iaf. Var hos min farmor, tror vi var där uppe i nästan 8 timmar. måste säga att jag blev himlans nöjd med mina julklappar :)

♥ 2 örhängen
♥ Glas
♥ Handdukar
♥ 2 parfymer
♥ Biobiljetter
♥ Halsband
♥ 4 filmer
♥ En serie
♥ 4 prynadsaker
♥ Hårddisk
♥ Spel
♥ Skärbräda
♥ Bunke
♥ Mixkanna
♥ Filt
♥ Resväska
♥ Pengar

http://naztysbunny.blogg.se/ gör otroligt fina designer :) kolla in henne!

Nepp, nu skall jag ta på mig raggsockar för ja fryser, sen skall jag leka med min Emmi <3 Puss på er.





God Jul =)


God Jul, Merry Christmas, Feliz Navidad. aah ni fattar :)




kommerintepånånrubrik.

Pimpat mina naglar idag :) såå nu är dem fina, får hoppas dem håller sig till nyår oxå :D för då blire parteeej.



Bara 3 dagar kvar till Julafton nu, göööött!




disney time :)

Nu har jag valt ut lite disney filmer, eller ja lite o lite. blev än del :D och så är d jue nårra som jag inte har :O lite illa, men tur jag har kompisar som har dem istället ;) Så nu har jag nåt o göra i nåra dar. börja mitt disney maraton hemma hos Jannice där vi såg på svärdet i stenen, åh gud så mysig den är :) sen så åkte jaag hemma och sen kom Emmi dåå hade vi julfika med chokladboll, lussebullar och pepparkakor och så klart julmust :D. Skall lägga upp en bild lite senare :) hihi! sen såg även vi på en film, oliver och gänget. och den är jue himla gullig alltså!

Idag har jag varit på torp IGEN, följde med morsan ditt för hon skulle köpa dem sista julklapparna. så tvinga farsan på mig att köpa en sista grej från han t morsan. D var jue inte d lättaste menar ja! men jag fick allt hittat nåt. var så otroligt mkt folk så man kom knappt förbi. och ingen parkering fanns d heller men men.

Hur mysig är inte denna reklamen dåå :)
http://www.youtube.com/watch?v=G_YBHb_xDCk


lets go, lets go, let's rock and roll !

Idag väckte min käre vän Jannice mig och fråga om ja ville med t lysekil. why not tänkte jag :D så jag fick gå upp å äta lite och ta på mig och sen kom hon och hämta upp mig :) satt o tjöta lite grann på väg ut, hon köpte julklapp o jag hitta en fin rosa locktång. men den var öppnad så jag köpte inte den ! Sen tog vi oss en svänga på stan och sen bowla vi. Första serien vann Jannice och andra vann jag! slog även mitt rekord :D weehoo ! Tog ett par charmiga kort, haha! för charmiga för att läggas upp här! Nee, måste säga att vi hade kul stil när vi bowla iaf ;)
       

Neepp, nu skall jag leta fram lite disney filmer som jag skall se på! take care!





Onsdag den 17 december.

Hej hej hemskt mkt hej! Idag har jag inte gjort så mkt, sovit :P än så länge har dagen varit rätt lugn. blir inte så mkt mer, skall baka lite chokladbollar och se på bonde söker fru. aaah, d är nog d jag skall göra idag. för igår och i måndags har jag hjälpt morsan att städa, laga mat och grejat med tvätten. så idag skall jag vila. Kom på d eftersom jag ändå går hemma, borde jag kolla igenom alla bra disney filmer, d lär bli en del filmer att kolla på :D får passa på nu, vet jue inte när man går hemma nästa gång :P Nej, nu skall jag leta låtar som jag skall bränna ut på skiva, Julskiva faktiskt :P se kunde inte hålla mig ifrån att nämna nåt med julen, vadå julfantast :P :D

Bra musik (Y) :
Joan Jett - Hit me with your best shot
Whitesnake - Here i go again





The dark knight ..


 
Så skällit bra :) Heath Ledger ägde hela filmen. sjukt synn att han e död :(




It may be winter outside...

Halegodanen, bara 11 dagar kvar till Julafton. och tur är väl d att jag inte har en endaste julklapp kvar att köpa :D nog pratat om julen. I torsdags var jag med Emmi :D vi såg på film och prata lite. och så var vi även ute o gick i kylan. fick gå runt nere på området o kolla hur folk hade julpyntat huset. kulligt! vissa hus såg inte kloka ut och vissa hus var riktigt fina. Igår så var jag på torp i nåra timmar, så jag var helt slut när jag kom hem. ingen höjdare att gå på torp med ont i magen. och så skulle ja iväg sen till Emmi. för vi skulle se på lussebandyn. var helt okeeeey, fick träsmak i raaavi för att sitta på dem dumma bänkarna. Men vi fick rört på oss i mellanåt. och så käka vi korv o drack julmust :D och nu sitter jag här, gött trött och vet inte vad jag skall hitta på. funderar på att se en film men vi har inga chips hemma, så jag får ta d senare :P Nu skall jag kila upp o äta, magen kurrar!





14 dagar kvar.

håller fortfarande på med min nedräkning. tror nästan d e min grej lite :P iaf, idag har jag inte gjort mkt. vilket inte d brukar bli med tanken på att man går hemma hela dagarna. börjar suga lite nu. Så jag har börjat brodera för att få tiden att gå lite :P haha! kalla mig töntig. men det är faktsikt rätt kul, en jultavla blir d. såå får man inte julstämningen ännu mer. får se om jag fortsätter med nåt nytt när den e klar :) har iaf nåt o göra restan av veckan. skall träffa Emmi imorn, vilket var ett tag sen. Nästan en vecka sen. och på fredag skall vi t lysekil och kolla på lussebandyn. Sen vet jag dock inte. Hah ! men dåå e morsan hemma så dåå kanske d blir god mat o nån film.

Morsan har lagat janzon och sånt till jobbet imorn. (som jag hjälpt till med :P ) så jag tjöta till mig en bit som jag skall äta sen tillsammans med prinskorvar och lite julmust! försmak av all god julmat. Känner att jag tjötar hemsket mkt om julen nu! :P :)

Bli medlem på :
http://www.gratismode.se/?c=16495
gud som jag tjatar, men d är bara tråkigt för er som går miste om att få gratis presentkort! och annat käckt.





17 dagar kvar .. :)

Bara 17 dagar kvar till Julafton :D satan va fort tiden går, och så är d andra advent idag med! och så är det 24 dagar kvar till nyår! :) tänkt ta med d medan jag ändå var igång ;) Idag har jag varit på julmarknad med mor o far sen när vi hade tagit lite lotter så tröttna dem så jag leta upp Jannice, Kimmen o Robin. så jag fick gå med dem. såå vann Jannice tårta så vi gick hem t henne o käka den. Sen drog jag ner igen och kolla på lucian i kylan :O as kallt ute, nästan så man behöver ha långkallingar o hela köret. usch gla jag inte var lucia stå i lucialinne när d e minus ute kan inte va nåt kul. Sen drog jag hemma och slog in lite julklappar. har inte köpt allt än, men d kommer :) satt på golvet och lyssna på julmusik och käka tomteskum :D saakna julmust faktiskt. hade jag haft d hade allt vart perfekt !  ge mig jul o snö nu tack!






Nu e jag heelt slut.

Nu är jag trött vill ja lova, hållt igång hela dagen. Emmi kom till mig vid 2 tiden för vi skulle till ola och hälsa på lite o äta gott. Så vi satt o spela lite o tjöta å sådär. Sen käka vi kräftor :) mmmmmmmmmm så gott :D Det blev inte så långvarigt besök för vi skulle hämta upp Emma o Ellen i brodalen. Var lite rea inne på torp såå vi passa på  att åka dit då. fick köpt mig lite julklappar. fast ändå har jag inte köpt färdigt d än. och d är snart jul. får åka in t torp nån mer dag :) HAha, och så dela dem ut tomtemössor till alla. jag tog 2 till mig själv och så tog vi 10 till Emmi :D hahaha! e d gratis får man passa på! :D

Nu sitter jag iaf här, och äter lite kakor! och snackar lite med ola på msn. han åker ut på sjön i två månader. kommer sakna min king lite grann. han får skynda sig hem helt enkelt så vi kan slå han i kortspel och så supa. Imorn skall jag in t lysekil och ta hål i örat, Igen! och skall tjöta på mamma så vi kan köpa kina mat med :D

Nej, nu kallar sängen ;) så go natt! pussen




Gratismode :)

Bli medlem på :
http://www.gratismode.se/?c=16495

Man kan vinna trisslotter, biobiljetter, Presentkort och massa mer :)
Bästa är att d e helt gratis :D





grattis hjärtat mitt :) <3

 


Är det en vanlig dag ?
Är det en vanlig dag ?
Neej, det är ingen vanlig dag
för det är Emelie´s födelsedag.
Hurra Hurra Hurra !!


Idag fyller min lilla raring Emelie år :)
hoppas du får en super bra och härlig dag!
pusspuss på dig sockerböna <3











RSS 2.0