Hur kan en enda människa få allt och ännu mer...

...Allt manligt, muskligt är på plats, det är fantastiskt det man ser. Och musklerna i din fasta stjärt får mitt blod att strömma till. Ditt hår är vilt som ett pinat hav, jag kan inte sitta still.

gött mysig sång, tänkte sammanfatta lördagen lite. Pen Subb !! och jag mådde inte prima imorse när jag vakna vill jag lova. och nu vill jag ha pizza :D






grattis raring :) <3

Happy birthday, celebration,
Party night, feel the vibrations,
Lighs a-bright, we're feelin' all right,
We're dancin' till the morning light,
Happy birthday, celebration,
Everybody get the temptation,
Once again, this is your night,
And everyone feels right...





Idag fyller min underbara vän Jannice år :D hoppas du får en kanon dag och vi skall festa järnet !! pusspuss på dig gummsegos.








You can't hurry love, no you'll just have to wait

Räkna antalet "F" i den här texten. Hur många blev det?

FINISHED FILES ARE THE RE -
SULT OF YEARS OF SCIENTIF -
IC STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS







Fick du det till 3 st? Det är 6 st F i texten, men det är tydligen nästan ingen som ser F:en i "OF", om man lyckas se alla F på första försöket så är man ett geni.

Jag fick d bara till 3, vad fick ni ? :D




Ni måååste bara se detta !! :D


Idag skall roomservice grabbarna vara och göra ordning hos min syssling :D :D gött jävla fräckt. er som inte vet vilka dem skall va hos idag så är d : Carolina klüft och Patrik Kristiansson. och Patrik e min syssling :D det går 20:00 på kanal 5. :D går även på repris den 29 klockan 17:00. :D











Your love is a lie.

Idag har jag varit med Jannice :D åkte till henne vid 12 tiden ungefär så åkte vi t torp. haha, var riktigt kul faktiskt! gick där inne i 4 timmar. tror jag inte gått där inne så mkt :P fick iaf köpt mig 2 party linnen till mig själv :D och en present till min kära Emmi :) och så blev d klart donkan :D hahah, blev mätt efter 4 nuggets. och så hade jag beställt extra mkt :P hahah! illa typiskt. Sen åkte vi hem till Jannice och lämna alla grejer sen åkte vi hem t mig och la över musik o snacka lite :) mys! sen hade va race till konsum och sen hem till Jannice där vi såg på vänner :D sen körde jag hem och blev förföljd av bengt :P haha, trodde d va polisen. :P Såå han följde med mig hem och såg på andra avenyn.

Snart är d sista avsnitten av Paradise Hotell slut, och jag vill verkligen inte att d skall sluta. tycker det är såå jävla braa :) dock så vinner helt fel personer och dem har bara tur hela tiden. men d e ändå grymt som satan. såg på tvn att d kommer en ny omgång. men dem personerna verka inte lika roliga. får se hur d blir.

Nu e jag skällit trött, så nu skall jag sussa! KissKiss.






Måndag den 24 November.

Får börja o gratta min kära moder som fyller år idag :D hihi. käka lite smörgåstårta o så. träffa henne inte så mkt, päronen har jobbat. så jag åkte t emmi, det var meningen att vi skulle bada men neeh, vi bowla istället :D måste säga att jag sööög idag, så ni kan jue lista ut vem som vann. Sen åkte vi hem till mig och käka lite och snacka massa strunt. vi fick oss allt nåra goa skratt :D hihi. Idag har dåå inte varit min tur dag, river ner en glas grej på toan så den gick sönder helt o hållet. sen skulle jag ta ut smörgåstårtan ur kylen så tappa jag den. så hela golvet var full med smörgåstårta :P såå d var bara o slänga den! var inge kul o slänga nåt så gott :D men men.


Emmi och jag :D





En fartfylld helg :)

Har inte riktigt haft tid och suttit vid datorn denna helgen, men tur d kommer söndag såå jag kan skriva nåra rader :D för dåå händer d inte direkt nåt speciellt.

Fredag, min födelsedag :D börja sådär, inga presenter på sängen eller nåt. fick göra massa ärenden åt mor o far. och sen när det var klart hann jag inte mer än att fixa ordning förfesten som skulle äga rum hos mig. Såå sen kom Emmi, med ett linne jag skulle låna och sen rulla alla personer in :) jätte mysigt. blev gapigt o mkt skratt, så som d borde vara! spela spel och sjöng sing star! Sen blev d bussen in till harry´s. åh jag tycker verkligen om harry´s :) Så där dansa vi och drack gott. träffa lite käcka personer där med :D Sen blev det Donkan och bussen hem, var hemma vid 3 tiden ungefär. och dåå ville jag o emmi sova men nej d fick vi inte. för ola o fredrik tjöta hela natten. vid 6 tiden blev dem tysta.

Lördag, vakna typ vid 9. huuur trött som helst. Satt o tjöta lite sen följde vi killarna till bussen. Sen när dem hade dragit hem så beställde vi pizza :D så vi åkte hem o käka d o drack cola. tror jag aaaaldrig tyckt pizza o cola vart så gott som jag gjorde då. Vi var jue lite bakis så d såg inte snyggt ut när vi hade ätit klart :D haha. sen bara vi satt på varsin stol och typ bara glodde :P hah! var helt slut så vi bestämde oss för att lägga oss o vila. när vi hade gjort d så börja vi städa. vääärsta med att ha fest, städningen. men d gick bra. Sen åkte emmi hem och jag var helt slut. Så kvällen satt jag o såg på tvn o drack cola. Skulle egentligen på en fest idag med, men d orkade inte jag o emmi. :P

Söndag, var d gå upp tidigt. för jag skulle på dop till mitt syskon barn. Var egentligen inget jag såg framemot för hur kul e d å sitta i en kyrka i nån timme ? gött tråkigt. men sen blev d god mat och man fick prata med lite släktingar. Så d var allt okeey, så nu har vi åkt hem och jag sitter här. och gör inte allt för mkt. så nu skall jag nog inte gör nåt speciellt se på tv och bara slappa. lägga sig i sängen med varmt täcke på, för hur kallt är d inte ut ? :O Föresten, GRATTIS BETTAN, som fyller 20 år idag :)

Nu så till presenterna:
♥ Plattång
♥ Poker set
♥ Två tröjor
♥ Parfym
♥ Plunta
♥ Armband
♥ Vodka flaska
♥ Dildo ( utav min galne vän :D haha)
♥ Tavla
♥ Peak jacka

Tror inte jag skall ha glömt nåt nu, var en OTROLIGT bra helg iaf! Tusen tack alla som gjorde min födelsedag en sån bra och rolig kväll. Kommer verkligen bli nåt att minnas. :)





21 NOVEMBER :D

Weeehoo, min dag hela dagen :D för idag är det min födelsedag :D :D herregud, redan 19 år !!







ännu en bra dag :)

Sån här fartfylld dag har nog inte jag haft på länge :P börja med att Jannice ringde mig och såå åkte jag till henne. dåå kolla vi efter lite fina kläder, så hitta jag ett snyggt linne jag ville ha. tror ni inte den var slut dåå ? jovisst d var den. Dåå vart jag lite putt, för dem kläderna jannice ville ha fanns jue givetvist. ååååh. sen skulle jag åka hem och då startar inte bilen, tänkte detta är jue faan inte min dag. såå var d nåt med att ratten hade låst sig, fick ringa jannice så hon fixa d ;) senare åkte jag tillbaka och vi var allmänt veliga. satt å skratta hela tiden.

Sen hade Emmi o Emma ringt mig ett antal gånger :P hade på ljudlös så jag hörde inte. hihi. såå ville Emma o Ellen ha med oss till ua och spela billjard. Det fick dem ångra snabbt för jag o Emmi vann 2 gånger :D grymma e vi. sen gjorde dock emmi att vi förlora, menmen :P Sen blev d donkan :D HAHAH. Sen rocka vi i bilen :) så när vi var på färjan var d nåra jääävla töntar som glodde ögonen ur sig. bara för vi hade skoj o sjöng o sånt. sen såg vi att dem satt o tog kort på oss. åååh, vad sur jag blev då!!

Hahah, en sån kul grej asså! Fick ett mejl av min morbror för nån dag sedan. Var med massa tal som man skulle räkna ut och d typ höll på i evigheter. Och sen såå kom det upp att man skulle tänka på ett verktyg och en färg. Jaja tänkte jag, vad är detta för skit. Så jag tänkte på hammare och röd. Och så fick ja scrolla hur långt ner som helst. Så står det längst ner du tänkte på HAMMARE och RÖD eller hur?? Whaaaaaaaaaaaaaaaaaat ? Tappa faan hackan. :P hur visste dem d, fick värsta chocken :P haha :D

Oj, vad mkt det blev, hoppas ni orkar läsa :) take care!





en av dem bättre dagarna :)

Min dag har bestått av att jag vart med Emmi :) Åkte ut till henne och hämta henne, stod o prata lite med isabell oxå :) Sen åkte vi till torp. för jag behövde köpa presenter till min mor som snart fyller år :) och såå kolla man jue lite grejer till sig själv med :D vi var på donkan :D haha, som vanligt!, vi mobbar sönder dem små stackarna där inne!  hahah, jag höll på att dö av garv inne på H&M. Emmi prova en ring och så fick hon inte av den. Hahah, såg så jävla skooj ut :D sen skämde jag ut emmi inna på glitter med :D hahah. och så var d nåt mer kul som jag dock har glömt bort nu. jaja. sen så åkte vi hem t mig o tjöta lite. sen gick vi ut o gick. fick tatt nåra skojiga bilder :D sen körde jag hem henne och nu har jag sett på andra avenyn och desperate housewives. Är så otroligt trött sov skit dåligt inatt, så jag somnar nog som en stock sen. nog för jag inte skall lägga mig fören tolv. för jag kan inte missa paradise hotell :D nu skall jag äta lite choklad och läsa hänt extra :)





puuuh.

nu sitter jag här och blonderar håret, väntar på att få tvätta ut d. Kanske blir sista gången jag färgar håret blont. funderar på om d blir brunt nästa gång. Jaja, hur som heelst. har rätt tråkigt o det kliar i håret ! gött jobbigt. Sitter iaf å lyssnar på lite musik. Jesse McCartney - Beautiful Soul. den är helt okeey faktiskt :) Ikväll så går d typ inget på tvn, skit tråkigt. :O ge mig imorgon, för då skall jag vara med emmi! Neeh nu orkar jag inte vänta mer, får tvätta ur d nu :P kanske lägger upp en bild på mitt ny blonderad hår :P får se! tjolahopp!

"I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul"




chillivippen!

Har sett på nils karlsson pyssling idag, så chillivippen på er :) hahah! gick på tvn förut så jag var bara tvungen att se på den :P annars har dagen vart rätt seg. ute o gick den sista skogspromenaden idag. som jag lika gärna kunde skitit i så dåligt gick d. plus att jag har fått min mens, så jag har vart sängliggande idag. med cola brevid förstås :D ville inte ens ha pizza när mamma, pappa o mormor skulle beställa :O fick ta mig en sallad. kändes sådär :P och nu sitter jag här och kollar runt lite :P borde dock gå o lägga mig, men neej inte än. skall sitta lite vid msn först :) Pusss och kram ses på stan!






Dragonfly <3333

Igår kväll/natt såg jag på en såå sjukt bra film. Dragonfly hette den. Det går nog faan inte att förklara den, så jävla bra film. SE DEN !! har aldrig grinat så mkt som jag gjorde i den. Lätt det bästa slutet jag har sett. Kevin Costner är en jävla stjärna helt enkelt :D kääärlek t honom.

gör mig en tjänst, se den!!




I need heeeeeeelp!

kan inte välja vilken header jag skall ha, d är dock ingen större skillnad för er. men för mig gör d en liten skillnad. :/ har beslutsångest !! vilken ? :O


1.



2.




Ullared :)

Nu e jag galet trött, man blir ganska trött av att gå runt på ullared en hel dag. Iaf om man går upp så tidigt att man nästan är där när d öppnar. men tur var så sov jag i bilen dit :) och även på väg hem oxå, hade så ont i fötterna när vi hade handlat färdigt. och så gick jag runt i mina stövlar, vilket inte gjorde d bättre för mina fötter. Men vill man va fin får man lida pin! Här skall ni få reda på vad jag köpte, även om ni inte vill veta :D :P

♥ Väska
♥ Bh
♥ Julklappar
♥ Julstjärnor
♥ Godis :)
♥ Sockar
♥ Parfym
♥ Smink grejer
♥ Dop-present
♥ Filmer :)
♥ Trosor
♥ Sparbössa.

tror inte jag glömt nåt nu :/ iaf så blev d under tusen-lappen, så jag e nöjder! såå valde jag även ut lite presenter som jag ville ha. :) hihi. man e jue inte dum :P ;)






Lay all your love on me.

Emmi, behöver jag säga mer ? neej inte egentligen men för er som inte fattar. Idag har jag vart med Emmi. vi var ute o gick med hennes lillasyster. jag visa henne en lekplats som hette snurregubben. Så där var vi fast, hon ville aldrig gå därifrån. Men vi fick henne därifrån tillslut :) Sen så gick jag hem och slappa lite. greja med en ny header som jag vill ha. har några alternaitv. har såååå svårt att bestämma mig. kanske lägger ut alternativen här, vem vet. Senare kom Emmi tillbaka till mig så hon tog med sin dator för jag ville så gärna se Mamma mia :) Så vi satt och myste och såg på den! ååh, den är så bra. Älskar stellan skarsgård. :D hahah! Nu skall jag se på tv en stund och sen skall ja sova för jag skall t ullared imorn :D wiihoo.






Lyckad dag!

Vakna av att min Emmi ringde och väckte mig, mitt uppe i min dröm! som jag dock inte kommer ihåg nåt av nu men iaf :P men imorse va den bra. iaf, hon hämta mig så åkte vi till torp. handla en ny mascara :) leta efter en tröja jag sett innan men jag hitta inte den. sen blev d såklart Donkan! haha, ovanligt, neeeeej :D sen åkte vi till lysekil och jag verkligen hatar att vänta på den satans jävla färjan. Och så var det en bil framför oss och dem hade verkligen ingen tv hemma! iaf när vi kom till lysekil såå bowla vi, jag vann :D sen så åkte vi t ica o handla julmust <3 och chips. så vi åkte hem t mig och såg på en film :) sen tjöta vi lite och så åkte hon nyss hem!

Och nu sitter jag o väntar på att Grey´s skall börja :) och sen att Paradise Hotell skall börja, jag fååår bara inte missa d idag. För d är en snygging som kommer tillbaka. såå d är jue rätt självklart att d inte går att missa. Nu skall jag ta mig nåt att äta. hare fint, Pussen!





tisdag 11/11-08 ..

nu vill inte jag ha höst mer, börjar bli trött på regn o blåst. ge mig min födelsedag och sen vill ja ha jul! och sen kan d typ bli sommar. punkt slut. well well, Idag har jag varit och hälsat på Jannice. vi språga lite grann o lyssna på musik. Sen fick jag ont i magen och åkte hem och la mig i soffan och kolla på Ice age 2. såå jag har typ bara legat på soffan idag med en filt om mig. sett på desperate housewives och nu ser jag på paradise hotell. sen skall jag nog lägga mig o försöka sova!

Take care, Pussar!




For you.

Idag har jag varit duktig, gjort en ny header till Emelie :) här är den:

varsågod Emmi :D den är lite finare på hennes sida. förminska den lite nu.





onödigt vetande.

♥ Visste du att om du skriker konstant i 8 år, 7 månader och 6 dagar så har du producerat tillräckligt med energi för att värma upp en kopp kaffe.
♥ Visste du att om du fiser konstant i 6 år och 9 månader, så bildas energi nog att skapa en atombomb.
♥ En grisorgasm varar i 30 minuter!!!!!
♥ Visste du att om du slår huvudet mot en vägg i en timme så förbrukar du 150 kalorier.

♥ Människor och delfiner är dom enda arter som har sex för njutnings skull.
♥ Visste du att den starkaste muskeln hos människan är tungan.
♥ En lus kan hoppa 350 gånger sin egen längd, det är som att en människa skulle kunna hoppa över en fotbollsplan.
♥ Vet du att en kackerlacka lever 9 dagar även om dom halshuggits, sen dör den av svält

♥ Visste du att ett lejon kan para sig över 50 gånger per dag???
♥ Vet du att ett ostrons öga är större än dess hjärna

♥ Visste du att sjöstjärnor inte har någon hjärna


Efter att du nu läst all denna onödiga information kan jag bara säga: va grisar måste vara lyckliga!






I´m Mr. Brightside

hejsan hoppsan!
Idag har jag vart med Emmi, som jag vart typ alla andra dar i veckan, förutom i tisdags för dåå var jag med Jannice. aah men iaf. Vi satt hemma hos mig o tjöta om va vi skulle göra så dåå tänkte vi åka t torp o köpa nån käck film o se på. Såå köpte jag 3 filmer jag ville ha, såå sitter vi inne på Donkan och äter så ringer morsan mig o säger att vi skall beställa pizza. så nu har jag ätit chicken nuggets och pizza. så jag rullar nog fram snart. nu har jag ätit tillräckligt för denna helgen :P Hahah! såå var d poliskontroll i lysekil, fatta mitt hjärta dunka snabbt. men jag slapp köra in som tur var för dåå hade jue jag avlidit!


"Jealousy,
Turning saints into the sea
Swimming through sick lullabies
Choking on your alibis
But it's just the price I pay
Destiny is calling me
Open up my eager eyes
'Cause I'm Mr. Brightside"

The Killers - Mr. Brightside.




today..

Börjar bli illa trött på mitt hår, eller jaa trött o trött. hatar att d skall bli en jäävla utväxt hela tiden. tycker om mitt blonda hår, men guud vad jobbigt d är att färga håret hela tiden. så jag funderar skarpt på att bli brunett. för nån gång kommer jag tröttna på att färga håret så fort d växer ut en bit. aah men d värsta är att jag kommer väl ångra mig sen! åh jag blir matt o jag vet inte vad ja skall göra.

jag har iaf  vart med Jannice idag, hon väckte mig :D såå jag åkte upp t henne o hennes tokiga hund! kolla på den nya lägenheten och kolla på film. Step up2. IGEN. haha. men den är så jävla bra. Och d är en riktig pudding med i den ;) Jag har då tur, d finns alltid nån att drägla över när man ser på film :D och han skulle jag inte tacka nej t :P IGEN. haha! Delar med mig lite av dagens snygging ;)







Brynäs :D

Yees, dagen har varit bra, brynäsmatchen gick på tvn :D så jag och morsan satt som klistrade framför tvn :D hahah. dem vann i förlägning :D dem behövde verkligen poängena, förlorat 6 matcher i rad. Satt med mitt brynäs pannband på och heja på dem! HEJA BRYNÄS!! undvik mig, kolla på märket istället :D



Hahah, ni som har sett hsm3 på bio. kolla in denna :D gött mysig!
http://www.youtube.com/watch?v=LEjuLuSiP_Q






Måndag den 3 november.

Idag hade jag Emmi o hennes lilla syster på besök. Vi var ute o gick. kändes som vi var överallt i lilla brastad. Hahah. men kul hade vi iaf. Så mkt som jag gick idag går väl inte ja på en hel vecka :P neeh men d va skönt att vara ute o röra på sig. skall försöka va nyttig resten av dagen oxå :D om d nu går. har fått sån hemsk huvudvärk nu, så jag orkar väl inte nåt. och såå går d inget alls på tvn idag heller. trist! Och nu skall jag nog ta nåt o äta, min mage kurrar så mkt så jag vet inte vad jag skall ta vägen. Ha en bra måndag :)

Europe - Rock the night
kan man få för mkt av den låten ?





hottie.

 
grr säger ja bara, hetingarnas heting :D Shane West <3 han är såå otroligt underbar i a walk to remember. han är med i en annan film med, men där är han en fjant. tyckte inte om han alls innan, men nu sjunker igenom soffan när ja ser han. hehe :D så ännu en person jag veerkligen inte hade tackat nej till :P






bra helg.

har inte hunnit skriva nåt i helgen. Vart med emmi hela helgen typ. Vi var o shoppa på överby. aldrig varit där så d gjorde d lite extra roligt. fick köpt mig ett linne o ett par leggings. vilket var otroligt behövligt. sen hitta jag inget mer, men d var roligt o kolla. och såå blev d så klart donkan :D det var nog en av dem mysigaste mc donkan ja vart på. sen så har vi även vart i smögen o hälsat på. vilket verkligen inte händer varje dag. Satt där o drack lite öl, eller inte ja för jag var chafför så d blev inget starkare än cola för min del. men jag hade d kul ändå! :D Det var en mysig kväll. Å aah emmi är väl för go eller! haha. Vi skulle t en annan fest så kunde vi köra ner nåra. och så skulle emmi ropa efter Ola. och hon bara: Olle, Olle! jag: Neej emmi, Ola heter han jue. emmi: JAHAAAAA OKEY, OLLE !! gud så smart hon e, men hon va lite på örat oxå :D och så har vi även vart och hälsat på Isabells fest, kul att se hur alla var utklädda :) d va dock inte där så värst länge. Sen drog vi t stan o käka lite pommes. Sen blev d hem t mig o sussa. vilket inte blev så mkt sömn, för vi tjöta en del och så fick vi telefonsamtal och mkt garv :D tack emmi för denna helgen, det får vi definitivt göra om!

Och nu idag, så skall jag inte gör ett dugg. skall bara slappa hela dagen låååång. Kolla på tv/film och bara ta d lugnt. gött som faaan! Hur har eran helg varit ? :)






RSS 2.0