jag e trött.

väldigt trött faktiskt! vill gå ut och gå. men jag orkar inte. vart e min ork ? ?
känner mig nere, gör mig glad...


sena vardagskvällar....

....går the L word på kanal 400. blev jätte chokad första gången jag såg ett avsnitt. ni som har sett den, vet vad jag pratar om. men förutom det så är den himla bra. avsnittet som gick igår, sluta så här nerdrans dumt. och jag håller på att bli tokig. för jag vill så gärna se vad som händer. får hålla mig till måndag!

Var inne i Uddevalla igår, men några kompisar. kolla lite i affärer, åt på en thai-resturang. och så bowla vi, det var verkligen länge sen ja bowla. var riktigt kul. känns i ena skinkan idag :P hahah! var slut när jag kom hem, gick direkt ner i mitt rum och satte på tvn. och där tillbringa jag resten av min kväll.

skall sova nu, slänger in en bild oxå ;)tjaooo.


long time.

har inte skrivit på jätte länge. kommer inte ihåg när jag skrev sist men det var inte igår iaf. otroligt skönt att ha ett ställe och skriva av sig på, känns som man har kommit förbi det statiet att skriva dagbok. fast det e klart, dagbok blir ett fint minne. har ett par dagböker själv, två närmare bestämt. himla kul att läsa faktiskt.

Nu är det inte långt kvar till jag skall till sälen :) skall bli underbart! finns inget underbarare ställe. Skall väl inte vara där i en hel vecka. men några dagar så man hinner och lite skidor. har fått tag på ett par nya stavar oxå! skulle behövt nya skidor oxå, men man skall va gla för det lilla man får! och måste erkänna att jag skäms lite, har vart en otrolig vinter och jag har inte ens åkt ut o åkt lite! verkligen illa.

Nej, nu får det bli sängen för min del. har sovit dåligt hela veckan för förskylningen e visst inte redo att släppa taget om mig än.

Good night, sleep tight!


RSS 2.0