Yeeeeees :) !!Ni kommer väl att sitta framför kanal 5 klockan 20.00 ikväll ?
Kan jue inte missa dessa sköna snubbarna. Tyckte programmet var gryyymt förra omgången. Så jag kan lova att jag kommer sitta som en smäck i soffan! Kommer bli pent.

Lördag den 17/10

Får verkligen skärpa mig när det gäller bilder, nog såå fick jag med en hel hög bilder i förra inlägget men iaf. Får slänga upp nån ego bild :P Igår, var jag o shoppa på överby, hitta två par skor o två par linnen ! var mysigt, tror jag inte gått så länge där o kollat, men kul var det! och sen på kvällen såå såg jag på idol. Och jag måste jue säga att Eddie var jue hur grym som helst! Iaf, ikväll e jag hemma själv så dåå blir det mys :) Ha en super kväll, pussen!

Åh nej, Jag höll på att glömma bilden!


kul med bilder.

Vet ni en sak ? jag e trött. det spelar nog ingen roll när på dygnet man fråga mig, jag e nog alltid trött. mer eller mindre iaf. och så kom jag o tänka på en sak, jag brukar inte lägga in bilder så ofta. så idag tänkte jag att det blir mindre prat o mer bilder. så får bilderna beskriva min fina dag, och det bästa är att dagen inte är slut. Kanoners!


   
fika är jue hur bra som helst, puss på det!Tur jag har en sån söt pisse som gör sig så bra på kort!hitta julmust på affären, TACK kvällen e räddad.

undanflykter ?

Japp, det känns som jag har en hel väska full med massa undanflykter. Har inte skrivit på ett tag, först för att jag var vääldigt trött i söndags (festen var kul, med några dåliga händelser, men vad är en fest utan det, right ?) och sen har jag väl inte orkat. PLUS att mitt internet vill bara vara med när det passar den. Så vi har inte kommit vidare bra överens dem senaste 2 dagarna. Så jag fick ta min mammas dator när jag vill titta på nåt på internet. Konstigt att hennes aldrig krånglar och ändå har vi samma internet !? Pust o stön!

Har fått attans ont i ryggen, pappsen sa att jag borde röra lite mer på mig. Men upp o ner för trappan några gånger om dagen är väl bra ? tydligen inte, för min rygg strejkar. Nej jag vet vad jag vill göra, bara åppropå. Köpa skoooor :) massor o massviss med skor. 

 
kommer nog bli bra!

sitter här o slappar, skall snart börja göra mig iordning för feeest. hoppas det blir en kanon kväll. lite surt att det är massa fester idag. men man kan jue bara gå på en. och jag är glad att jag skall gå på denna. :) neeeh nu får man änna ta o göra sig lite grann ;)


Ikväll .Satan va hon e grym, och den låten e ändå grymmare. Så ikväll blir det till att kolla på idol och heja på tove!


smått irriterad (stavas det så !? )

vet inte hur det stavas :O bara det gör mig lite mer !? irriterad !?  jaha skit sam, var inte det jag menade iaf. var preciiiiiiiiiiiis på väg att bli kalr med min design. såå kan jag inte använda powerpoint på varken min eller morsans dator. så jag kan inte fixa det :O doooooh.

Nu till nåt lite roligare, var ute i lördas. och det var himla skoj, Simone e så skön :D har dock fått skällit ont i hälen, så jag har lite problem med att gå. det är jue typiskt att det skall hända just mig, men det gör det jue alltid.

lyssnar sönder två låtar just nu, hoppas inte jag förstör dem för evigt! Maroon 5 - She will be loved , Elisa - Hallelujah. dem är grymma! finns jue hur många som har gjort cover på hallelujah, men jag tycker klart bäst om denna för den vart med i the o.c ;)

RSS 2.0