Toonight ..



Körslaget, 20:00 på kanal 4.


Glöm nu inte att rösta på Team Erik och hans uddevalla ! Hoppas han vinner över team Hanna. Rackarns, han vann inte!




Inte dumt!

Neej nu var det ett tag sen jag skrev här igen, antingen skriver jag varje dag eller så tar det ett tag mellan gångerna. skärpning, skärpning! Dock har jag laddat ner mkt serier, så jag har nästan inte kunnat skrivit nåt inlägg. men nu har jag pausat allt så jag kan kolla lite grann :) Idag såå skall jag vara med Emmi en stund. och så skall jag handla mat och göra ordning maten för morsan jobbar. Och sen är det handboll! sista matchen nu  för sverige. Seeen vettetusan vad jag skall göra. går det nåt bra på tvn idag ? joooooh, criminal minds går på 5:an klockan 21.00. det får vi inte missa. :)

Och vet ni vad, läste på nån blogg att den 20/11-09 skall new moon (twilight 2) ha biopremiär i USA, och dem kanske skall få att den går på bio här i sverige med. yeeeees, skall bli grymt! 

Nepp, nu skall jag städa ordning lite grann i mitt rum så inte Emmi får chocken när hon kommer hit sen :P




Sunday is not that fun !

Tråkiga söndag idag, blir inte bättre att d är ruskväder ute. längtar till sommarn med sol och bad. :D Iaf träffa Emmi en stund förut, var ute o körde en sväng, mkt mysigt! prata en del med. Annars har jag inte gjort så mkt, duschat :P invigt den nya duschen i källarn. Börjar få en sånhär rackarns förskylning nu, inge kul. inte för det stör mig, går jue bara hemma ändå. Nepp, nu börjar fortsättningen på Sverige - Unger. och dem leder :D gött gött! Här får ni en bild på en som jag tycker e grym i Handbolls landslaget :D


Jonas Larholm.





jag har tråååkigt.

♥ Ett människoöga blinkar i genomsnitt 4.2 miljoner gånger på ett år.
♥ Människans starkaste muskel e tungan.
♥ Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
♥ Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag.
♥ Det e fysiskt omöjligt för grisar att titta upp mot himmelen.
♥ En iller är ungefär lika stor som en pringlesburk.
♥ En strutsöga är större än denns hjärna
♥ 53 % av alla tjejer lämnar inte huset utan att först sminka sig.

sååå, där fick ni er lite onödigt vetande! Nog pratat om det. Idag blir min dag till att vara hemma går en del på tvn som jag vill se på. nämligen klockan 18:00 Sverige möter Frankrike i handboll :) sen är det körslaget 20:00, och då blir d till att Hejja på Team Uddevalla och Erik. aah sen vet jag inget mer, blir väl någon film. för jag är hemma själver, så jag får underhålla mig själv. Nepp nu segar mitt internet ur för jag laddar ner lite serier. Ha en trevlig Lördag :)






090122

Får börja med att gratta Majsan, som fyllde 20 år igår :D bara sisådär 10 månader kvar tills jag fyller 20 år. inte långt eller så. nej sak samm, jag e yngre längre istället :P Var en svänga uppe hos Jannice förut. Såg en konstig film. All boys love Mandy Lane. Den var ingen höjdare precis, fatta inte så värst mkt av den heller. nu sitter jag här och skall nog lägga mig i soffan o se på en film. bäst att jag börjar med d nu, för klockan 19:00 börjar brynäs matchen på tvn :D weehoo. och sen vid 20:00 spelar sverige handbollsVM mot.......nåt konstigt lag, bra skall dem visst var så vi får hålla tummarna. lite surt dock att när brynäs matchen väl går på tv så går d annat. typiskt! Ha en fortsatt bra torsdag!

bra sida:
http://www.gratismode.se/?c=16495






guuud så bra !



åh gud vad jag blev fäst vid denna film.
såg den för nån timme sen och jag skulle lätt kunna se på den igen och sitta minst lika intresserad o kolla på den. Nej jag må säga att Robert Pattinson äger.. han var verkligen så grym o rätt snygg, vill ni ha ett film tips ? se twiligt !!





Faded pictures on the wall, It's like they're talkin to me!

början på min dag bestod av att Emmi ringde mig, alltid lika mysigt att få glada samtal som piggar upp en på morgonen :) Såå skulle jag åka ut t henne så hade våran 740 fryst i låset så det gick inte att få upp, men när pappa kom hem så fixa han d, duktiga han! Sen tog jag mitt pick o pack så åkte t emmi. Sen åkte vi in t torp o kolla runt lite. Är jue så självklart att jag skall hitta huuuuuur mkt som helst jag ville ha. är man arbetslös så kan man inte köpa vad som helst heller. d suger rätt så hårt. Neej, får väl drömma om dem grejerna. för när jag får pengar så är dem säkert givetvist slut. Nog med gnällandet. Är riktigt stolt att jag o emmi tog var sin sallad inne på en resturang på torp istället för att ta Donkan. mkt mkt ovanligt kan jag lova!  Sen åkte vi hem o snacka lite, sen körde vi en svänga och sen körde jag hem min kära vän. Nu e jag trött, så jag skall ta o se på en ner laddad film på mammas dator och bara slappa!





090113

Missa inte andra avenyn ikväll, klockan 21.00svt1.







true love ?

Det är killen som säger ''älskling'' till dig och inte ''sexy'' när ni
har slutat ert samtal.
- Det är han som stannar vaken för att se hur du
sover och kysser dig på pannan.
- Det är han som vill visa upp dig när
du vaknar på morgonen utan smink och med håret rufsigt.
- Det är han som tar din hand när ni är med vänner och han som säger till dig hur lycklig han är att du är hans.
- Han som säger till sina vänner: ''hon är den rätta...''


Sett på grammisgalan för en stund sen, Johan glans e väl en riktig going den! blir glad bara jag ser honom :) nu skall jag se på en film som jag nyss ladda ner. Stop-loss. med Channing tatum (HET) och Ryan philippe (HET) så film valet va rätt så lätt. go natt raringar <3





Tjenixen .

Sitter här och äter lite werthers original och försöker komma på vad jag skall göra åt min blogg. Har haft denna headern ett tag nu. men jag får det inte riktigt som jag vill när jag försöker ändra det ! vet hur jag vill ha det men dessa stillmallar jävlas med mig. Så det går inge bra. så nu har jag gett upp, och funderar på om jag skall se på nån film eller nåt annat skoj. eller ja iaf nåt jag vet jag klarar av :P nu i helgen har jag inte gjort så värst mkt, var hos Ellen i fredags. En hejdå kväll för Emma som åker till Australien idag ! Sen har jag bara vart hemma, min mage har jävlats med mig. OXÅ! kanske inte är min helg helt enkelt ? verkar som allt jävlas med mig. Nej nu skall jag ta mig en dusch o fixa lite. Hörs kanske senare eller imorn. om vi inte hörs, ha en fortsatt bra söndag :)





Wille Pille Snille =)

grattis älskade storebror på födelsedagen :)
Saknar dig så himla mkt <3









bilder ifrån onsdags.

 En magda,     och en Emelie



 vel med Emmi o Isabell.



 blev inga vidare charmiga bilder, så detta får bli beviset ;)



 Puss






himmlans mysig dag :)

Julstädat lite idag, skönt att få bort alla tomtar. nog har jag inte riktigt fått bort dem än för dem står på min byrå, så d är rätt tomt på hyllerna nu! hann inte med allt :P Iaf, så har jag o Emmi åkt skridskor idag, trevligt! var väldigt kallt om fötterna bara. åkte en stund och sen blev det varm choklad! var extra gott när d va lite kallt och man satt ute :) Sen åkte vi och hämta Isabell så drog vi hem t mig en stund, tog lite käcka bilder på min mors dator! väldigt vackra måste jag säga ;) Sen så kom Emma o hämta oss för vi skulle möta Ellen på torp sen blev det pizza och bowling. 109 blev det, inte dåligt. blir över hundra varje gång. riktigt nöjder faktiskt. Sen blev det en svänga på Maxi o glass på donkan sen kunde vi åka hem. Och nu sitter jag här, skall se på en disney film som jag laddat ner. får passa på att se på morsans datorn när hon ändå jobbar :D :D kan  man pilla lite på den o ha kul. Lägger upp lite bilder i ett senare inlägg =)





käck o trevlig dag.


Dagen börja lite sådär, hade otroligt ont i magen och trodde nästan jag skulle få en ligga i sängen dag. men jag gick upp o satt o prata lite med mamma. så ringde Emmi och fråga om vi skulle leka. dåå blev d genast bättre med trevligt sällskap och chips o dricka och en bra film :) sen kolla vi igenom lite bilder och sen snacka vi. det vi är bäst på ! Sen så har jag spöat skiten ur mamma o pappa i bismark. eller rättare sagt så förlora jag. men spelet e kul :) nu har jag precis sett klart på Aristocats ! tvinga mamma o sitta med mig, nu e d mitt i natten så nu skall jag sova. Take care!




Godagens,

eller jag menar go kväll ! idag har jag o morsan varit på torp, hon köpte en bärbar dator. snacka jag blev svartsjuk :( vill jue oxå ha en, för min dator går inte o göra nåt med och så är den för tok för gammal. Sen har jag sett på film och käckat chips. mums :) skall fortsätta se klart på skönheten o odjuret strax, för hur gullig är inte den ! är inte ens i närheten av färdig med mitt disneymaraton. men livet tar inte slut imorn, så d är bra d. och föresten så saknar jag min bror, men som tur är åker vi t han om bara några månader. Sjukt att man kan längta efter någon så mkt som jag längtar efter han.

Nej, nu skall jag sätta mig i min soffa o se klart på filmen och äta lite chips :D Ha en fortsatt trevlig kväll o sov gott ;)






weeehooo :)


Gott nytt 2009 :)
och för att fatta en lång kväll kort, bra kväll mkt bra!





RSS 2.0