dejta en kändis.



Hahah, andra gången fick jag David Hellenius. :P han må vara himla rolig men  Måns e mkt snyggare ;)
Se vilken kändis du dejtar häär.





my day ..

idag var jag med Emmi, hon kom och hämta mig såå åkte vi in till uddevalla. kolla runt lite på torp och sen drog vi och käka. sen bowla vi, jag vann :D båda gångerna, men emmi var duktig hon med :P sen såg vi på bio :) bedtime stories, jag tyckte den var rätt bra. Adam Sandler är jue så grym :) jo men den rekomenderar jag. den va mysig. vi hade typ hela biosalongen för oss själva, var totalt 6 personer där. blev skällit kallt dock. men det var lugnt och sköönt. och nu sitter jag här, ser lite på kanal 400 där dem visar massa gamla big brother avsnitt, liiiite kul att kolla på :P








Utmanad, igen !

Jag har blivit utmanad av Sandra =)

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
Lycka till!


1. Vad heter du:
Magdalena

2. Ett ord på fyra bokstäver: Munk

3. Flicknamn: Molly

4. Pojknamn: Marcus

5. Yrke:
Mat-tant

6. Färg:
Mörk rosa

7. Klädesplagg:
Mjukisbyxor

8. Mat:
Makaroner och köttbullar

9. Sak i badrummet:
Make-up

10. Plats/stad: Mariestad

11. En orsak att vara sen: Magsjuk

12. Något man skriker: MAT :D

13. Film: Mirrors

14. Något man dricker: Mjölk

15. Band: Metallica

16. Djur:
Marsvin

17. Gatunamn: Mellangatan

18. Bil: Mitsubishi

19.
Sång: Mr Brightside

20.
Aktivitet med mer än en deltagare: Mora IK (hockey)

Jag utmanar Emelie, Linda och Anki.





fast and furious <3

sitter här upp och gluttar lite på tvn, skulle se på fast and furious. och jag bara neeeeeeeeeeej. har sett lite av den första filmen med bettan och jag bara bläää. så jag tänkte att vad passar inte bättre än att ha morsans dator i knät. men när filmen kom igång kunde jag inte slita mig ifrån tvn. så jag var tvungen att se på 2 fast and 2 furious oxå :D haha, gud så bra dem är. nu är det tredje filmen tokyo drift kvar, hoppas den e lika bra :D och så sökte jag och det skall komma en till film :D yeey, sweeeeet :)  Paul Walker är så grym och snygg :D !! blev gött sugen att se på into the blue. bara för han e så snygg i den :D haha! nog med detta veleverket!





Kastade ihop en kakjävel.

Recept på en vanlig kakjävel!
Ett ruttet ägghelvete
1 dl sur kakao
Så mycket socker som möjligt
Ingen jävla mandel i allafall
2 dl bakpulver
1 pkt fula russin
1,5 dl allerginötter

Fyllning:
1 dl tradigt vaniljsocker
1 melon eller nått
1 Flaska me sprit

Så här gör du:
* Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i en kvart.
* Grädda direkt i skålen.
* Skit i att smöra eller bröa, kakhelvetet fastnar ändå.
* Dunka ut skiten på matbordet (om du kan).
* Garnera med krossad melon eller nåt.
* Det spelar ingen roll.
* Och om inte kakjäveln blev god
så släng ut skiten å drick upp spriten !

HAHA! dååålig humor, jaag vet! :P




utmanad :)

Jag blev utmanad av Emmi Pemmi :)

· Gå till dina "Mina bilder"

· Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
· Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

· Invitera sex stycken nya till att vara med på utmaningen.




Jadu, hahah! hur skall man förklara denna bilden. jag var brunett :P och det var la i 1:an nån gång. så det är ett tag sen. hemma hos Ellen, där festerna höll till för i tiden :P kommer typ bara ihåg att vi tog massa massa ego bilder. och gick catwalk :) kul var det, gammla goa tider :D <33

Jag utmanar:

♥  Anki Hermansson
♥  Fridah Tidblom

♥  Johanna Pettersson

♥  Johanna Asplund

♥  Linda Nord

♥  Sandra Engström





late night.

sitter här med morsans bärbara dator i knät, och ser på providence. och jag kan inte sluta kolla. jag tycker den serien e så himla mysig :) dock så håller jag snart på att somna. känner att ögonen inte e riktigt med längre. och så ligger katten brevid mig så go o mysig och sover så gott. :P idag har jag inte gjort så mkt, vart ute o gått, vilket jag snabbt ångra för det är jue sviiiiin kallt ute. sen så ringde Emma <3 som precis kom hem ifrån Australien. kul att se henne igen. så ett tjejgäng åkte till lysekil och umgicks lite. sen blev det snabbt hem till criminal minds och senare blev det csi miami. tävlar om ett presentkort hos Kissie, gör ni det med :) Kissie har blivit galen.http://www.kissies.se/







Överraska på Alla hjärtans dag!

Romantiskt

♥ Smyg ur sängen tidigt och uppvakta med frukost på sängen.
♥ Skicka en present eller blommor till din älskling på hans/hennes arbetsplats. Gärna med en liten kärleksdikt. 
♥ Kidnappa din älskling från jobbet och bjud på en härlig lunch på en mysig eller lyxig restaurang.
♥ Skriv en dikt till honom/henne. Du kan också välja ut en dikt från någon stor poet som du tycker förklarar dina känslor.
♥ Fria!


Bli kärleksslav

♥ Tvätta din älsklings bil. Om du är lite ambitiös kan du vaxa den också.
♥ Baka en god chokladkaka speciellt till honom/henne. 
♥ Skaffa barnvakt för kvällen (i hemlighet). Dämpa belysningen och tänd några ljus. En mysig CD på lagom volym kanske kan locka din älskling till en romantisk dans. Gör allt för att hon/han ska ha det skönt.
♥ Bjud på en spa-dag. Att arrangera hemma går också bra. Efter en god ansiktsbehandling, fotbehandling och avslutande massage kommer din älskling att vara som smält smör i dina händer. 


Äventyr

♥ Överraska din älskling med Westernridning eller Gocart racing.
♥ Bjud på en weekend-resa till Paris, London eller Rom. 
♥ Packa en fin picknickkorg och ta med henne/honom på en skogspromenad. Välj en mysig glänta att duka upp dina medhavda överraskningar i. Delikatesserna kan du köpa i kött- och ostdisken i medelstora/stora mataffärer.


Klassiskt

♥ Överraska med blommor eller en liten present.
♥ Överraska med en god, hemlagad middag. Glöm inte att tända ljus.
♥ Bjud din älskling på bio och låt honom/henne bestämma vad ni ska se. Gnäll inte och somna inte under filmen, även om det är en långkörare.


Fräckis

♥ Köp nya raffiga underkläder och överraska din sweetheart när han/hon kommer hem.
♥ Överraska med några roliga sovrumsleksaker, typ pälsbeklädda handklovar eller ätbar bodypaint

♥ Ring din darling på jobbet och sjung 'I just called to say I love you...'.
♥ Klistra hjärtan på era fönster medan han/hon är på jobbet.
♥ Skriv ett roligt kärleksrim till honom/henne






090209

Nu vill inte ja ha mer snö, snö skall vara vid jul och inte annars. Är dock fint när snön faller ner men inte sen när det lägger sig och blir slask. Usch!. neee nu vill jag ha vår och sommar. Nu har vi fått ordning på våran router så nu kan jag sitta vid den bärbara datorn och kolla runt. så dåå fick ja jue prov skriva lite här å så :D skällit skönt att kunna sitta på internet samtidigt som man har tvn på. :)



Jag må säga att jag är hemsket populär ;) hahah! nej hade tråkigt så jag kolla runt lite på internet och hitta en rolig sida man kunde fixa o greja med. underhållande, jaa. så det fick tiden att gå lite snabbare :P






Fredag kväll.


Vimmelbild ifrån harrys.

Var en kääck kväll, hade roligt även fast jag var nykter. Men det var rätt skönt för då slapp jag må dåligt dan efter! rätt trött bra eftersom jag var tvungen att köra hem alla. men det gick fint, körde på bra så jag va hemma vid 4 ungefär. Var kul o träffa Ola igen, vissa personer var bara skällit irriterande. Men det löste sig alltid, så det var jue bra det.

Uppdaterat dåligt, men det är för jag har sett på 24 typ hela tiden. förutom på nätterna för d orkar jag inte med. så tvn har gått på varv hemma hos mig. Men Jack Bauer is the king ! Nej nu skall jag upp o äta och sen blir det mer tv-tittande :D gött käckt!






24


Väääääärldens bästa program har maraton på kanal 400!
nämligen 24. Börjar idag Måndag 20:00 och håller på ända till Söndag då sista avsnittet går 20:00. Jag vet vad jag skall se på när jag inte har nåt o göra :D man kan aldrig få för mkt av Jack Bauer  <3 Och sen precis efter det så börjar säsong 7 med helt ny avsnitt. Missa det inte! 21:40 söndag på kanal 400. YES, vadå överlycklig !? :D






RSS 2.0