kan inte skriva å ä ö !

gott segt vill jag lova, man far riktigt tanka innan man skriver. men ni far forsoka gissa till er orden :) ar i amsterdam nu, det e gott segt. ar ett par timmar kvar innan vi skall satta oss pa flyget till malaysia. och sa tar flyget 12 timmar. kan inte pasta att jag hoppar av gladje precis. nu nar jag sitter har har jag otrolig hemlangtan faktiskt. kanns som jag mkt hellre vill aka hem en till malaysia. vi far hoppas det andrar sig. nee nu ar min tid ute, kostar 100 kr att sitta vid internet i en timme. men det fordriver tiden braa. ha det fint, sa skriver jag nan gang nar jag e framme.






IMORN ÅKER JAG :O

Happ, vad skall man säga ? MALAYSIA HERE I COOOOOOOME. Så om ungefär 13 timmar är jag på väg. Heeeeerregud !! Kommer sakna vissa folk en del, men vi ses jue när jag kommer hem. och så får ni INTE glömma att mejla å sånt :) pen subb!






vettekatten.

tar en paus nu i bloggandet, känner ingen direkt lust längre. så jag tar en paus fram till jag åker till malaysia, i början av maj. dåå får ni titta in o se hur ja har det. ha d gött så länge!






den va BRA



VILL SE DEN IGEN :D !!



partaj ikväll (Y)

Sitter o fixar sminket och håret, sen skall jag på paaaaaaaaaaaaaaaartaj :) sweeeet ! Skall se om ja får tat nåra kort ikväll, brukar va dålig på d :P Ha en fortsatt bra påsk :) <3




So, don’t try to run – honey !

Min vecka har gått skällit fort än så länge :P Jannice ringde imåndags och så kom hon bort t mig. dåå satte vi oss och pussla :) kan va pent ! joo men d var roligt, tog några timmar om jag säger så :P men med bra musik så går det som en dans. riktigt kul var det och så prata vi om en massa saker. mycket mysigt. Och igår så åkte jag ut t lysekil för att träffa Emelie satt o tjöta med henne en stund, sen skulle min mor ha bilen så jag fick åka hem. när jag kom hem hade jag sååååå jädrans tråkigt så jag fick ta mig bort t Jannice. vi pussla igen :P haha, ett nytt pussel då såklart. men d hann vi inte klart med, var mkt svårare än det förra. men vi skall allt få ihop det :)

Till helgen hoppas jag på pen subb, kan jag behöva :D jag vill inte ens tänka på hur länge sen d va jag drack, dock för jag vet d men d talar vi inte på :P Och såå skall jag o Emelie äta chips oxå, måste jue "fira" att jag inte ätit godis eller dricka på tre månader :P


lätt veckans snygging, om inte månadens :O
Andrew Seeley <3




dåligt humör.

jag är på sånt satans dåligt humör, så jag håller på att explodera. börjar dock lugna sig lite nu. men ändå det kommer tillbaka hela tiden och jag blir lika förbannad igen. Tur man har nån man kan snacka med, känns så mkt bättre dåå.l iaf för stunden. så taaack så mkt <333 nu skall jag inte dra ner er i skiten som jag är i.

I helgen var jag, Emelie o Isabell på bio. det var mysigt <3 Såg på En shopaholics bekännelse. den funka allt, så jag tycker allt ni skall se den :) sen umgick vi lite o käka. var allt bra trevligt. annars har jag inte gjort såå mkt, suttit o kollat på massa desperate houeswives avsnitt som jag missat. så jaa d har både vart bra o dålig helg. hoppas nästa bli bättre :)

Braaaaaaaaaa låt : Journey - Don´t stop believin ´





hemma ...

nu är man hemma efter några timmar i en tråkig bil. eller ja har vart hemma en stund men d är ändå tråkigt att åka bil i 6 timmar :P min vecka har vart braa, åkt mkt mkt skidor. jaa vad skall man säga mer, jag hade helt enkelt en bra vecka. tycker alltid d e lika tråkigt att åka därifrån men samtidigt skönt att komma hem. nu är det bara till att träffa alla kompisar med :) var jue som sagt ett tag sen nu :P neej nu skall jag njuta lite över att kunna se på lite mer kanaler än bara 1,2,3,4 och 5:an :P haha! passande och bra är det big brother som går nu :D kan va pent !


jobbigt att komma hem t massssssa mejl som man skall rensa! usch...





RSS 2.0